Dieta japoneză timp de 7 zile - pierderea în greutate fără complicații

mese permise pentru dieta japoneză

În lumea numeroaselor diete și a complexelor de slăbit, este dificil să nu vă confundați. Cum să alegi sistemul potrivit pentru a pierde câteva kilograme în plus. În primul rând. Ar trebui să decideți nutriția care se potrivește corpului dumneavoastră. Chiar dacă dieta este o modalitate plăcută și ușoară de a obține un corp frumos tonifiat.

Astăzi vreau să vorbesc despre dieta japoneză, despre avantajele și dezavantajele atât ale luminilor medicinii, cât și ale utilizatorilor obișnuiți ai acestei metode pentru a pierde în greutate în 7 zile!

Cu doar câțiva ani în urmă a devenit cunoscută dieta japoneză pentru europeni, al cărei inventator a fost dr. Kovalkov, profesor la faimoasa clinică japoneză „Yaeks". De ce se vorbește astăzi astăzi despre acest mod de a mânca, care atrage oamenii care slăbesc într-un astfel de complex de produse care ar trebui consumate cel puțin 7 zile?

Înainte de a arunca carne și prăjituri din frigider, trebuie să înțelegeți avantajele și dezavantajele unui astfel de complex alimentar.

Pro-uri ale dietei japoneze timp de 7 zile

 • Cu cât greutatea este mai mare, cu atât corpul pierde în greutate. În timpul dietei, puteți pierde mai mult de 7 kg pe săptămână.
 • Corpul se adaptează rapid la un nou mod de a mânca, meniul dietei japoneze nu este complicat și destul de familiar pentru toată lumea.
 • Esența dietei japoneze nu este doar privarea organismului de câteva kilograme, ci este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru a normaliza metabolismul și a schimba în bine obiceiurile alimentare.
 • Un rezultat stabil care se pierde nu mai este returnat!

Minusuri

 • Consum prea mic de calorii pentru fiecare zi, care poate provoca slăbiciune, epuizare a corpului, coordonare slabă, somnolență și pierderea cunoștinței. Prin urmare, nutriționiștii recomandă să nu stea pe el mai mult de 7 zile pe an. Da, da, nu mai mult. Frumusețea este frumusețe, iar sănătatea este mai presus de toate!
 • Prezența unei liste imense de contraindicații, acestea sunt probleme cu stomacul, inima, vasele de sânge, ficatul, hipertensiunea arterială. Nu fiecare organism poate rezista la cafea în fiecare zi.
 • Nu există o dietă japoneză pentru femeile însărcinate și care alăptează, există un risc de pierdere a laptelui și o lipsă de vitamine pentru fătul în curs de dezvoltare.
 • Și cel mai important este trei mese pe zi cu o dietă, acest lucru fiind furnizat de toți medicii și nutriționiștii de vârf sfătuiți să mănânce de 5 ori pe zi, dar în porții mici.

Ieșire

Această dietă japoneză de 7 zile este mai mult pentru persoanele care încearcă să piardă cantități uriașe de kilograme și până acum nu au reușit. O săptămână de timp și un rezultat satisfăcut stabil. Dar, în orice caz, înainte de a trece la un mod neobișnuit de a mânca, trebuie să consultați un specialist.

Un meniu strict al dietei japoneze pentru săptămână. Să începem să slăbim

Pentru cel mai bun efect, înainte de a începe o astfel de dietă, nutriționiștii sfătuiesc să pregătească corpul, pentru aceasta ar trebui să încercați să consumați alimente complet fără sare timp de cinci zile, să eliminați din dietă dulciurile, carnea afumată, alcoolul și să petreceți o zi de post pe kefir . Acest lucru va contribui deja la privarea centimilor de grăsime urăși.

Dieta japoneză de 7 zile este complet echilibrată, calculată în detaliu de specialiști pentru a ține seama de toate nevoile organismului, deci trebuie efectuată strict conform prescripției.

Nota.Nu puteți înlocui produsele cu produse similare și schimbați zilele în locuri, atunci rezultatul va fi mai mic decât dorit.

Se recomandă să beți multe lichide pe tot parcursul zilei, mai mult de doi litri, de preferință fără gaze sau îndulcitori. După ce te-ai trezit și de fiecare dată cu două ore înainte de mese, trebuie să bei un pahar de lichid purificat obișnuit și apoi să consumi alte alimente.

sushi și fructe de mare pentru dieta japoneză

Dacă în primele zile ale dietei în conformitate cu meniul dietei japoneze cu proteine, veți pierde saturația corpului, atunci experții vă sfătuiesc să recurgeți la mici trucuri:

 1. În timpul unei mese, este necesar să mestecați bine alimentele, acest lucru va contribui la asimilarea și digestia eficientă a alimentelor și, de asemenea, va contribui la reducerea conținutului caloric al dietei cu 12%. De la o vârstă fragedă, copiii sunt învățați să nu se grăbească în timp ce mănâncă, aceasta este cea mai bună opțiune pentru a menține spiritele bune și un corp subțire.
 2. Dacă senzația de foame nu pleacă, atunci puteți bea un pahar cu apă, adesea senzația de sete provoacă organismul să ia alimente inutile și, în total, este suficient să saturați dieta cu lichid curat și fără gaze.
 3. Pentru a nu mânca în exces, alimentele trebuie așezate în farfurii albe mici, care reduc vizual spațiul pentru adăugarea de alimente și cresc senzația de sațietate. Nu este recomandat să mănânci în timp ce te uiți la televizor și vorbești la telefon. Nu mâncați în exces, concentrați-vă doar pe cantitatea necesară de aport alimentar.
 4. După câteva zile, corpul se va obișnui cu acest mod de a mânca, stomacul se va micșora în volum și senzația de plenitudine va veni mai repede. Japonezii sfătuiesc să mănânce în mână, spunând că acest lucru este suficient pentru a satisface foamea. De aceea, toți sunt slabi și potriviți. Să continuăm și noi cu el!
 5. Înainte către un corp frumos și subțire!
cifră subțire ca urmare a dietei japoneze

Ieșirea din dieta japoneză fără sare

Oricât ai încerca și urmezi toate prescripțiile specialiștilor, ieșirea greșită din dietă poate duce la rezultate dezastruoase, iar toate kilogramele pierdute pot reveni instantaneu. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să consolidați în cele din urmă greutatea câștigată în procesul de slăbire, prin urmare, după șapte zile de o dietă strictă, nu este recomandat să vă aruncați pe toate alimentele simultan și să le consumați în porții mari. Pentru o adaptare completă a corpului, este indicat să aderați la unele elemente ale dietei japoneze timp de o lună, să mâncați mai multe fructe, să beți mult lichid, mai puțin dulce și picant, să nu abuzați de carnea afumată și de alimentele sărate.

Poate că corpul tău se va obișnui atât de bine cu o nutriție adecvată, încât tot timpul ulterior nu va trebui să-ți faci griji cu privire la kilogramele și centimetrii în plus la nivelul taliei.

Perioada de adaptare se mai numește și dieta japoneză 13-14 zile. Conform tabelului, ar trebui să alternați meniul celei de-a noua zile pentru a cincea, 10-4, 11-3, 12-2, 13 pentru 1.

Recenzii populare despre dieta japoneză a medicilor și a utilizatorilor unei diete similare.

Dacă vă pregătiți corect pentru începutul dietei, atunci rezultatele vor fi liniștitoare. De exemplu, o fată scrie:

 • Înainte de a începe cursul de slăbire, m-am consultat cu un nutriționist, acesta mi-a scris o rețetă adaptată corpului meu și am respectat-o strict timp de 7 zile, după care am părăsit încet dieta timp de trei săptămâni. Am slăbit 6 kg, asta a fost suficient pentru mine. Acum continui să ader la unele dintre caracteristicile dietei japoneze și nu regret că am luat un astfel de risc. Silueta mea este subțire și starea mea de spirit este excelentă.

Dar o altă fată a decis această problemă în mod radical, în urma căreia rezultatele au fost deplorabile. Sa ascultam:

 • Am încercat dieta japoneză timp de șapte zile fără niciun preparat special, m-am așezat și gata. Am vrut să slăbesc 10 kg conform principiului „astăzi și imediat". Am mâncat suficient timp de șase zile, a existat o oboseală cumplită, vărsături, o senzație neîncetată de foame. Da, am slăbit 5 kg, nu s-au mai întors la mine, dar în acest timp mi-am stricat complet stomacul. Două luni de tratament într-un spital, și chiar și atunci nu toate, slavă Domnului. Poate că acest lucru se datorează respingerii corpului meu față de acest mod de a mânca, nu știu. Un lucru este sigur, nu puteți lua singură o astfel de decizie cardinală. Doar cu un dietetician sau alt profesionist din domeniul sănătății. Sunt foarte supărat, dieta japoneză mi-a făcut doar rău!

Acestea sunt comentariile emoționante. Este important să vă monitorizați dieta, să încercați să nu mâncați în exces, să mâncați noaptea cu trei ore înainte de culcare, să beți multe lichide, să nu abuzați de produsele de panificație, de dulciuri, precum și de carnea afumată, alimentele grase, alimentele instant, semifabricatele . Corpul nostru nu este pregătit pentru astfel de cataclisme. Totul ar trebui să fie moderat, puțin, și atunci nu vor mai exista kilograme în plus și diete dureroase.

feluri de mâncare pentru dieta japoneză

Dieta japoneză ca o schimbare dramatică de aspect

Astăzi, sistemul alimentar japonez este doar alimente sănătoase și echilibrate, unde principala sursă de carbohidrați complecși din dietă este orezul brun, iar fructele și legumele proaspete satură organismul cu vitamine, minerale și fibre esențiale. Doar porții mici și fără a mânca în exces.

Toate experimentele cu corpul trebuie efectuate sub supravegherea unui medic.

Fii sănătos și frumos, lasă vocea ta interioară să-ți amintească să-ți spună în fiecare dimineață: „Ești cel mai fermecător și atrăgător! ", Crede-mă, atunci nu va exista niciun motiv să mergi la un nutriționist și să te înfometezi.