Dieta preferată - slăbire eficientă pe care o vei iubi!

Dieta preferată - nu este fără motiv că acest sistem nutrițional a primit un astfel de nume. A reușit să câștige fani datorită varietății de produse permise pe care orice gospodină le poate găsi în frigider.

Nu se poate numi mono-dietă - regimul este destul de cruțat și nu necesită cheltuieli mari. În ciuda acestui fapt, rezultatele dietei preferate sunt uimitoare - până la zece kilograme prin curățarea corpului și îndepărtarea toxinelor.

suc de fructe și legume pentru dieta preferată

Cerințe primare

Dieta este concepută timp de 7 zile - aceasta este linia de plecare pentru cei care doar încearcă această dietă pentru prima dată. Există, de asemenea, opțiuni pentru 12 și 14 zile.

Nu este recomandat să începeți imediat cu o opțiune pe termen lung; eficacitatea unei astfel de nutriții se obține datorită obișnuinței treptate a corpului.

În prezența bolilor sistemului digestiv, rinichilor sau sistemului cardiovascular, nu se recomandă utilizarea unei diete. De asemenea, este contraindicat în timpul sarcinii, alăptării, diabetului zaharat și al efortului fizic ridicat. În caz contrar, autorii dietei promit pierderea în greutate și curățarea suplimentară a corpului.

Dieta pentru o săptămână

Meniul săptămânal poate fi blând, pentru prima dată și mai restrictiv pentru cei care au încercat deja această dietă pe ei înșiși.

Opțiune de rezervă

 • Ziua 1 - pur băut, poți bea orice vrei, inclusiv sucuri și bulionuri.
 • Ziua 2 - doar legume, salate, în principal morcov și varză. Puteți condimenta salata cu puțină smântână cu un procent redus de grăsime sau puteți adăuga o linguriță de ulei de măsline.
 • Ziua 3 - Repetați prima zi.
 • Ziua 4 - timpul pentru fructe și sucuri, în special grapefruit, kiwi, mere, citrice.
 • Ziua 5 - alimente proteice: ouă fierte, pui fără piele, iaurturi. Este mai bine să excludeți prăjit, abur sau fierbe.
 • Ziua 6 - consolidarea rezultatelor, repetarea zilei de băut.
 • Ziua 7 - acordul final, permițându-vă să ieșiți fără probleme din dietă. O dietă echilibrată este potrivită aici, unde pentru micul dejun - proteine, pentru prânz - bulion sau supă, pentru cină - salată sau legume. Aveți voie să luați o gustare cu fructe.

Meniu riguros

 • Prima și a doua zi sunt dedicate regimului de băut.
 • Al treilea este exclusiv un fel de fructe. Merele sunt cel mai des folosite, pot fi înlocuite cu portocale. Este necesar să consumați cantități mari de apă curată, necarbonatată, pentru a neutraliza acizii care vin cu fructele.
 • Ziua 4, 5, 6 - numai file de pui fiert, curățat de piele și grăsime.
 • Ziua 7 - Vin uscat excepțional și niște brânză.

În timpul săptămânii, se recomandă administrarea complexelor de vitamine în capsule sau tablete pentru a menține echilibrul general al metabolismului. Rezultatele dietei în 7 zile, potrivit celor care slăbesc, variază de la trei la zece kilograme.

brânză și vin pentru dieta preferată

Regim de două săptămâni

Conținutul mediu zilnic de calorii al unei astfel de diete este de aproximativ o mie de kcal, astfel încât medicii nu recomandă să începeți o dietă imediat.

Încercați opțiunea de 7 zile - dacă corpul dumneavoastră merge bine cu ea, puteți încerca dieta de 2 săptămâni într-o lună.

 1. Prima sau a treia zi - lichid în orice volum, inclusiv kefir, lapte, ceaiuri, sucuri și bulionuri.
 2. A patra până la a șasea zi - exclusiv mere. De asemenea, le puteți coace la cuptor și puteți face sucuri.
 3. A șaptea-a noua zi - aici corpul are nevoie de proteine după o săptămână. Prin urmare, aceste trei zile sunt dedicate cărnii de pui, care poate fi gătită în orice fel doriți. Singura interdicție este că nu puteți folosi condimente și sare. Într-o zi trebuie să mănânci nu mai mult de 1 kg.
 4. Zecea a douăsprezecea - zile alcoolice, în care este permis să beți vin uscat, de preferință roșu. În plus, puteți mânca brânză, dar nu foarte sărată. Dacă băuturile alcoolice sunt inacceptabile, se poate folosi suc de rodie.
 5. Ultimele trei zile sunt dedicate completării dietei. Calculați în prealabil conținutul de calorii al dietei, nu puteți consuma mai mult de 1450 kcal zilnic. Puteți mânca orice, în afară de produse de patiserie. Principalul lucru este că fiecare masă ar trebui să fie dedicată unui alt tip de mâncare. De exemplu, pentru micul dejun - proteine, pentru prânz - carbohidrați sub formă de terci sau supe și așa mai departe.
fructe și exercițiu după dieta preferată

Versiune simplificată

Dieta pentru 12 zile nu diferă prea mult de dieta de două săptămâni, cu singura diferență că zilele de ieșire din dietă nu sunt incluse în contabilitate.

 • Primele trei zile sunt dedicate băuturii, de preferință - doar chefir sau iaurt.
 • Următoarele trei zile - măr, apoi - proteine, iar ultimele trei - pe vin roșu uscat cu brânză.

Nutriționiștii recomandă insistent susținerea organismului cu complexe de vitamine și ceaiuri din plante, a căror utilizare este permisă în orice zi a dietei.

Salvăm rezultatul

Deoarece dieta conține elemente de mono-nutriție în fiecare dintre zile, nu trebuie să încărcați organismul cu alimente dulci și amidon în primele câteva săptămâni.

măsurarea taliei în timpul dietei preferate

Cu cât se adaugă mai multe alimente suplimentare în dieta zilnică, cu atât ar trebui exercitată mai multă activitate fizică - uneori chiar este suficient să te plimbi în aer curat într-un ritm alert.

Obiceiul de a bea multă apă trebuie menținut, astfel încât riscul de a returna acele kilograme în plus este minim.