Experiență de utilizare MultiSlim

Bună tuturor! Numele meu este Sophia. M-am născut și locuiesc în stațiunea Budva (Muntenegru). Astăzi am decis să las o recenzie despre produs, a cărui utilizare m-a ajutat să slăbesc - sirop MultiSlim (cu aromă de zmeură! ). Vă voi spune despre motivele kilogramelor mele în plus, de unde am cumpărat acest sirop eficient, despre beneficiile sale, cum să îl folosesc, rezultatele utilizării sale . . . Deci, voi începe.

utilizarea siropului de slăbire MultiSlim - experiență personală de utilizare

Sirop de slăbire MultiSlim - Experiența mea

Acum un an și jumătate, am avut o fiică minunată. Firește, imediat după nașterea ei, am început să mă recuperez rapid, mai ales că am predispoziție genetică de a fi supraponderal. În doar șase luni, am câștigat imperceptibil până la 16 kg! Când bebelușul avea un an, greutatea mea a adăugat încă 9 kg și am decis să încep urgent să scap de kilogramele în plus.

Cu siguranță să stau la diete nu este pentru mine și nici nu sunt un mare fan al mersului la sală, uneori pot să înot în piscină, să merg la fitness sau la yoga, dar toate acestea sunt în dispoziție, nu sistematic și nu scapă de excesul de greutate. Așadar, aveam nevoie de un alt mod eficient. În același timp, astfel încât rezultatul să nu trebuiască să aștepte un an întreg. Vara mea preferată a venit la noi în Budva și a început sezonul de vacanță.

Prietenul meu a povestit cum a auzit că există un sirop special pentru astfel de cazuri, numit MultiSlim. Se presupune că utilizarea acestuia nu necesită eforturi inutile și îi ajută chiar și pe cei mai leneși să slăbească.

Notă: în fotografie sunt la începutul sezonului de vacanță (sfârșitul lunii mai), greutatea mea este de 80 kg (scopul este să slăbesc până la 55 kg! )

MultiSlim - de unde l-am cumpărat, cum să-l folosesc, dozare

Siropul, așa cum sa dovedit, poate fi cumpărat în țara noastră numai prin intermediul site-ului oficial în baza comenzii cu livrare. Este foarte ușor să plasați o comandă. Site-ul are un formular în care trebuie să specificați numele și numărul de telefon, apoi managerul sună, vă sfătuiește, clarifică detaliile de livrare și alte informații. Primesc livrarea în termen de trei zile de la confirmarea comenzii.

rezultatele utilizării siropului MultiSlim pentru scăderea în greutate - fotografii personale înainte și după

Este ușor să vă dați seama cum să folosiți siropul. Mai mult, kitul include instrucțiuni. L-am luat de trei ori pe zi, înainte de mese dimineața, la prânz și seara. O lingură pe rând. Timp de două săptămâni continuu, apoi am luat o pauză timp de cinci zile și din nou pentru două săptămâni de administrare și așa mai departe într-un cerc până când săgeata cu o greutate a arătat o marcă de 55 kg.

Pentru mine, am evidențiat următoarele avantaje ale MultiSlim:

  • Format convenabil - siropul poate fi băut oriunde, chiar și pe plajă sau lângă piscină
  • Are un gust bun - aromat de zmeură, nu se înghesui, dar poate fi diluat în apă înainte de a lua
  • Fără zahăr - Utilizați în schimb Stevia Sugar Substitute
  • Compoziție naturală, nu provoacă alergii, efecte secundare

În plus, desigur, cel mai important lucru este pierderea rapidă în greutate fără niciun efort suplimentar! Ceea ce apare prin îmbunătățirea metabolismului, normalizarea tractului digestiv.

Rezultatele aplicației MultiSlim - realizările mele

După o lună și jumătate, utilizarea zilnică a siropului m-a ajutat să slăbesc 18 kg! După altul și jumătate - minus 7 kg. Pentru sezonul de catifea din septembrie, am arătat subțire și frumoasă așa cum era planificat (fotografii făcute la mijlocul și sfârșitul verii pentru comparație).

Pentru a rezuma . . . Siropul MultiSlim m-a mulțumit complet. Fără bani și timp pierdut. Sunt mai mult decât mulțumit de rezultat. Nu mai există depozite vechi de grăsime pe abdomen, părți laterale și coapse. Arăt mult mai atractiv. Ma simt minunat!