Instructiuni de folosire MultiSlim

MultiSlim pentru scăderea în greutate - caracteristici și informații generale

Formular de lansare:

sirop oral

Volum (1 pachet):

300 ml

Caracteristici:

fără zahăr

Gust:

zmeură

Contraindicații:

copii sub 18

MultiSlim Syrup - înseamnă pentru pierderea rapidă în greutate. Până la minus 10 kg pentru un curs minim de 14 zile. În cazul obezității severe, este permisă utilizarea prelungită, de la 6 la 12 luni sau mai mult. În ceea ce privește gustul său, este destinat în primul rând femeilor. Cu toate acestea, nu are contraindicații pentru bărbați. Toată utilizarea este permisă fără restricții, începând de la 18 ani.

Avantajul siropului este lipsit de zahăr. Îndulcitorul este stevia. Utilizarea siropului nu provoacă o creștere a zahărului din sânge. Nu are contraindicații pentru diabetici.

MultiSlim reduce în mod eficient greutatea prin normalizarea sistemului digestiv. Oamenii de știință au confirmat în mod repetat că tulburările metabolice sunt unul dintre principalele motive pentru a câștiga kilograme în plus. De regulă, din același motiv, nicio dietă și antrenament greu nu vă vor ajuta să slăbiți. Și adesea, dimpotrivă, provoacă o re-setare a greutății și mai mult.

Sirop de slăbire - indicații de utilizare:

  • supraponderal sau obezitate (de orice severitate)
  • gustări frecvente, apetit ridicat
  • tulburări gastro-intestinale regulate (balonare, constipație, formare de gaze)
  • senzație constantă de oboseală după masă, greutate în stomac

Motivele de mai sus sunt un semnal la care majoritatea oamenilor pur și simplu nu acordă atenție, dar care informează că metabolismul este afectat. Organismul nu poate digera alimentele în mod corespunzător. Astfel, toate substanțele utile sunt asimilate, iar excesul este îndepărtat din corp sau utilizat ca combustibil. Siropul de slăbire MultiSlim elimină toate simptomele și cauzele tulburărilor metabolice, în urma cărora simptomele neplăcute și kilogramele în plus dispar rapid.

Instrucțiuni MultiSlim - modul de utilizare, dozare

Mod de utilizare, dozare - sirop de slăbire MultiSlim

Principala regulă care trebuie respectată este să luați sirop într-un curs fără întrerupere. Pentru a pierde în greutate cu 10-12 kg - în două săptămâni, 15-20 kg - un curs de una sau două luni, 20-30 kg - trei luni sau mai mult. Pentru a slăbi de la 20 kg sau mai mult, cursul lunar poate fi întrerupt timp de șapte zile. Pentru fiecare caz, se aplică aceeași doză - de trei ori pe zi, cu o lingură înainte de mese. Opțional, poate fi diluat sau spălat cu un pahar de apă (100 ml).

Important de știut! MultiSlim este susținut de cercetări științifice și studii clinice, cu doar 100% rezultate pozitive. După aceea, producătorul a primit toate permisele necesare pentru vânzarea cu amănuntul a siropului în România. Prin urmare, folosind siropul MultiSlim, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sănătatea dumneavoastră. Mii de fete și femei europene au reușit deja să se asigure de calitatea înaltă și eficacitatea siropului. Evaluările consumatorilor confirmă conformitatea cu proprietățile declarate de producător.