Recenzii despre MultiSlim

 • Viorica
  Un remediu eficient. Am ales acest sirop printre analogi din mai multe motive: compoziție naturală, fără zahăr, recenzii pozitive. Am decis să încerc și eu. Nu m-am înșelat cu alegerea. A cântărit 70 kg, după utilizarea multislim - 56 kg. Sunt mulțumit de rezultat. Nu a trebuit să mă chinui cu diete lungi și fitness. Vă recomand!
  MultiSlim
 • Ioana
  Îmi plac dulciurile foarte mult și oricât am încercat să renunț la acest obicei, totul fără rezultat. În consecință, există o problemă constantă cu kilogramele în plus, de care doar multislimul a ajutat să scape. Am încercat-o pentru prima dată acum un an. Am slăbit 15 kg în două săptămâni! Acum îl iau periodic pentru profilaxie, pentru a menține o figură subțire.
  MultiSlim
 • Maria
  Sunt mulțumit de achiziție. Instrumentul este eficient, nu degeaba am cheltuit bani pe el. Am încercat o mulțime de metode similare de slăbit până când am găsit multislim. Numai el a fost capabil să mă scutească de excesul de greutate. Mai mult, în scurt timp, fără diete stricte și ore suplimentare în sala de gimnastică. Vă recomand. Cu utilizarea zilnică, am slăbit 12, 5 kg în două săptămâni!
  MultiSlim
 • Ileana
  O folosim împreună cu fiica noastră. Ambele au o predispoziție genetică pentru a fi supraponderali. Și nici o dietă nu ajută la menținerea unui corp slab. MultiSlim ne-a ajutat să slăbim. L-au luat timp de o lună. Suntem mulțumiți de rezultat. Am comandat recent încă două sticle, așteptăm livrarea zilele trecute.
  MultiSlim
 • Ana
  Am luat multislim pentru a doua săptămână în fiecare zi, dimineața, la prânz și seara. O lingură înainte de mese. Deși siropul nu conține zahăr, este dulce și plăcut la gust. Compoziție naturală. A slăbit 9, 5 kg. Scăderea poftei de mâncare, a început să mănânce mai puține dulciuri și să mănânce mai rar. Continu să o iau, intenționez să mai slăbesc încă 9 kg de concediu.
  MultiSlim
Evaluarea utilizatorilor MultiSlim
4.9
14